Hevosystävä

Home/Ajankohtaista/Hevosystävä
Takaisin!

Hevosystävä

Kaipaatko hevosystävää elämääsi, mutta sinulla ei ehkä ole riittävästi aikaa tai mahdollisuutta hankkia omaa hevosta?  Suunnitteletko oman hevosen hankintaa, mutta haluaisit vielä saada varmuutta ja kokemusta asiasta?

Stall Falisasta voivat asiakkaamme vuokrata hevosystävän heinäkuuksi 2019, ja tällä tavalla kokeilla millaista hevosomistajuus parhaillaan voi olla! Yhdessä voidaan miettiä minkälainen ystävä olisi oikea juuri sinulle. Hevosystävä voi myös olla mukava yhteinen harrastus vaikkapa äidille ja tyttärelle tai miksei kaveruksille…

“Joskus on vaan niin ihana nousta autosta tallin pihalla, ihan kuin aika jotenkin pysähtysi.”

Hevosystävän kanssa voit viettää kiireetöntä aikaa. Voitte opetella tuntemaan toinen toisenne ja tehdä asioita yhdessä, rentoutua, nauttia yhteisistä retkistä ja luonnon rauhasta ratsastaen, kärrytellen tai vaikka yhdessä kävellen. Jos haluat, voitte kokeilla hevosagilityä, maasta käsin harjoituksia, y.m.  Joskus voi myös pelkkä yhdessä oleminen olla äärettömän antoisaa.

Vuokrahintaan kuuluu hevosen lisäksi hevosen varusteet. Sinulla on mahdollisuus saada vuokrasta alennusta jos osallistut tallitöihin.

Kuukauden vuokra on 130€, mutta jos teet tallityöt kerran viikossa (n. 1,5h sovittuna viikonpäivänä) on hinta 100€.

Velvollisuutesi on pitää ystävästämme hyvää huolta ja hoitaa sitä “kuin omaasi”. Ensimmäisellä kerralla on Tessa mukanasi, auttamassa ja opastamassa teitä alkuun. Alaikäisten vuokraajien kanssa on lähtökohtaisesti aina joku vuokraajan tuntema aikuinen paikalla (turvallisuussyistä).

HUOM! Tarjous on suunnattu vain tallin asiakkaille, siis henkilöille jotka ovat ratsastaneet Falisassa vähintään kaksi kertaa.