Hevosystävä

Home/Ajankohtaista/Hevosystävä
Takaisin!

Hevosystävä

Kaipaatko hevosystävää elämääsi, mutta sinulla ei ehkä ole riittävästi aikaa tai mahdollisuutta hankkia omaa hevosta?  Suunnitteletko oman hevosen hankintaa, mutta haluaisit vielä saada varmuutta ja kokemusta asiasta?

Stall Falisasta voit vuokrata itsellesi hevosystävän kuukausittain marraskuusta maaliskuuhun. Yhdessä voidaan miettiä minkälainen ystävä olisi oikea juuri sinulle. Hevosystävä voi olla mukava yhteinen harrastus myös vaikkapa äidille ja tyttärelle tai miksei kaveruksille…

Kesäkaudella hevonen vuokrataan kahden viikon ajaksi kerrallaan (juhannusviikoa lukuunottamatta), jolloin voit hevostella /ratsastaa hevosystäväsi kanssa vaikkapa joka päivä! (katso hinnat alla)

Hevosystävän kanssa voit viettää kiireetöntä aikaa. Voitte opetella tuntemaan toinen toisenne ja uusia asioita, rentoutua, nauttia yhteisistä retkistä ja luonnon rauhasta ratsastaen, kärrytellen tai vaikka yhdessä kävellen. Jos haluat, voitte kokeilla hevosagilityä, maasta käsin harjoituksia.. Joskus voi myös pelkkä yhdessä oleminen olla äärettömän antoisaa.

Hinta katsotaan tapauskohtaisesti ja siihen vaikuttaa kuinka monta kertaa viikossa haluat/ehdit hevosystävän luona käydä ja haluatko osallistua esimerkiksi tallitöihin, mutta lähtökohtaisesti esim.

1 krt/ viikossa, vuokrahinta on 80 e/ kk   ja  2 krt/ viikossa, vuokrahinta on 130€ / kk. Hinnat sisältävät yhden tallivuoron (n. tunnin työt) viikossa.

Hinta sisältää hevosystävän varusteineen yhtenä/kahtena päivänä viikossa vaikka useammankin tunnin kerrallaan. Velvollisuutesi on pitää ystävästämme hyvää huolta ja hoitaa sitä “kuin omaasi”. Kahtena ensimmäisenä kertana on Tessa mukanasi, auttamassa ja opastamassa alkuun niin paljon kuin on tarvetta. Kun kokemuksesi ja taitosi riittävät, puuhailette ja retkeilette hevosystäväsi kanssa itsenäisesti. Alaikäisten vuokraajien kanssa on lähtökohtaisesti aina joku vuokraajan tuntema aikuinen paikalla (turvallisuussyistä).

 


KESÄKAUSIHINNAT

Huhtikuusta lokakuuhun voit vuokrata hevosystävän itsellesi kahdeksi viikoksi, ja ratsastaa vaikkapa joka päivä,  hintaan 100€. Juhannusviikon vuokra, eli 17-24.6.2018, on 100€.